If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В предният ми пост има снимка на тези blankig plate...но определено е по-добре да се затапи преди входа...а не след..една идея по-сигурно е ако стане нещо с тази пластина да няма последствия за двг.
В крайна сметка нужно ли е въобще да се слагат тези тапи ако ЕГР е изключен софтуерно и е работил коректно , т.е. не е останал отворен или те са просто за допълнително подсигуряване? Питам защото на моята просто е изключен.
В крайна сметка нужно ли е въобще да се слагат тези тапи ако ЕГР е изключен софтуерно и е работил коректно , т.е. не е останал отворен или те са просто за допълнително подсигуряване? Питам защото на моята просто е изключен.
Моя си работеше коректно изключих го софтуерно карах известно време и без планка.После сложих защото ми казаха че има възможност при по голямо налягане да отвори леко.Сега съм с планка от елипсовидните малко под ЕГЕра където седи.Не намирам разлика.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Да използвам темата на колегата. Така изненадите както винаги никога не спират и тази вечер както всичко си беше нормално изведнъж взе да не върви в ниските.Беше ми светнала крушката на резервата.Отидох до бензиностанцията и едвам се прибрах.Подавам газ стрелката на турбото изобщо не помръдва и ако искам да потегля гасне.Лека полека с триста зора паркирах пред блока с 10 пъти гаснене за има няма 2 км. път. ЕГР е затапен и спрян софтуерно.
Да използвам темата на колегата. Така изненадите както винаги никога не спират и тази вечер както всичко си беше нормално изведнъж взе да не върви в ниските.Беше ми светнала крушката на резервата.Отидох до бензиностанцията и едвам се прибрах.Подавам газ стрелката на турбото изобщо не помръдва и ако искам да потегля гасне.Лека полека с триста зора паркирах пред блока с 10 пъти гаснене за има няма 2 км. път. ЕГР е затапен и спрян софтуерно.
Диагностика ..................може да са много неща.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
То хубаво диагностика, но като няма кой да ти я прави в града
Помисли тогава върху следния вариант за напред:
OBD четец + приложението Torque Pro + смарт телефон или таблет. Освен другите неща показва и грешките в ECU-то, а можеш и да ги триеш после. При мене работи доста добре, но не давам никакви гаранции за надежноста на цялата тая схема.
OBD четец + приложението Torque Pro + смарт телефон или таблет. Освен другите неща показва и грешките в ECU-то, а можеш и да ги триеш после. При мене работи доста добре, но не давам никакви гаранции за надежноста на цялата тая схема.
Днес поръчах тази джаджа но може ли да ми кажете някое приложение за apple ?Проблемът е идентичен като на колегата от клипчето http://www.youtube.com/watch?v=1RNUAC2OthY
Ей хора разберете,че тези коли не стават много за правене пред блока.Трябва си читава диагностика.Кой е спрял софтуерно ЕГР-а,причините може да са много,така няма как да стане
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment